OliveMagazine

Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ

Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ

Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:60
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κουτί Crème ΓΙΩΤΗΣ
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 15γρ. (1 κουτ. σούπας) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 15γρ. (1 κουτ. σούπας) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 30 ml (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 250γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.

Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr