OliveMagazine

Κορμός παγωτό με βατόμουρα, σοκολάτα και σιρόπι

Κορμός παγωτό με βατόμουρα, σοκολάτα και σιρόπι

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Χρόνος αναμονής:6-8 ώρες
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κεσεδάκι βατόμουρα
  • 150γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης, καβουρντισμένα
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του.

Ενσωματώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, περίπου τα μισά βατόμουρα και τα μισά φιστίκια.

Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ. Αδειάζετε μέσα το μίγμα του παγωτού και το τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη διακοσμείτε τον κορμό με τα υπόλοιπα βατόμουρα, τα φιστίκια και μπόλικο Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.

Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr