Διαδικασία
Βράζετε το πλιγούρι σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει και να φουσκώσει. Το στραγγίζετε και αφήνετε να κρυώσει.
Παράλληλα, βράζετε και το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό. Το στραγγίζετε και το κόβετε σε κυβάκια. Το ανακατεύετε με μια κουταλιά από το
πέστο.
Όταν κρυώσει το πλιγούρι ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε μαζί με το πλιγούρι και το υπόλοιπο πέστο μέσα σε ένα μπολ.
Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο στη σαλάτα και ανακατεύετε. Καλό είναι να την αφήσετε στο ψυγείο να παγώσει καλά πριν τη σερβίρετε.