Διαδικασία
Κόβετε τα φιλέτα σε μικρές μπουκιές. Σε ένα μπολάκι ρίχνετε τη σάλτσα σόγιας, τα δύο είδη ξιδιού, την κέτσαπ και τα χτυπάτε καλά με ένα πιρούνι. Αφήνετε κατά μέρος.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι (ή σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα) ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι για 4 - 5 λεπτά, μέχρι τα κομμάτια του κοτόπουλου να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Προσθέτετε το τζίντζερ, ανακατεύετε απαλά και σβήνετε με το κρασί. Μαγειρεύετε για περίπου 4 λεπτά, μέχρι το αλκοόλ να εξατμιστεί, ανακατεύοντας συνέχεια.
Ρίχνετε το μίγμα ξιδιών και σόγιας, χαμηλώνετε ελαφρώς τη φωτιά και μαγειρεύετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, ώσπου η σάλτσα να σκουρύνει και να σιροπιάσει. Τέλος, ρίχνετε το μέλι, ανακατεύετε απαλά για να διαλυθεί και μαγειρεύετε για άλλα 2 λεπτά.
Σερβίρετε το γλυκόξινο κοτόπουλο επάνω σε βρασμένο ρύζι μπασμάτι και πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το σουσάμι.