Διαδικασία
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το κορν φλάουρ με τη σόγια σος. Περνάτε το κοτόπουλο από το μίγμα. Το αφήνετε για είκοσι λεπτά στο ψυγείο. Το στραγγίζετε και το στεγνώνετε σε χαρτί κουζίνας.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι πάρα πολύ καλά μέχρι να κάψει. Στη συνέχεια ρίχνετε το λάδι, αμέσως μετά το κοτόπουλο και το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και συνεχίζετε για μισό λεπτό το σοτάρισμα. Συνεχίζετε ρίχνοντας και το σκόρδο. Ανακατεύετε για λίγο ακόμα.
Ρίχνετε τη σόγια από το μαρινάρισμα, το βαλσαμικό ξίδι, τη ζάχαρη, το λεμόνι και λίγο αλάτι και ανακατεύετε συνεχώς για άλλο μισό λεπτό.
Πριν κατεβάσετε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέτετε τον ανανά και τον μαϊντανό ή το κόλιανδρο. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό και συνοδεύετε με λευκό ρύζι μπασμάτι.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή