Διαδικασία
Ετοιμάζετε μια μαρινάδα ανακατεύοντας το γάλα καρύδας με το χυμό των λεμονιών, τον κουρκουμά και το λιωμένο σκόρδο. Βυθίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μαρινάρετε για 3-4 ώρες στο ψυγείο.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος τα κολοκυθάκια και την πιπεριά. Τα σκεπάζετε με τα λιωμένα ντοματάκια και αλατοπιπερώνετε.
Τοποθετείτε από πάνω τα μαριναρισμένα κομμάτια του κοτόπουλου, περιχύνετε με τη μαρινάδα και ψήνετε για 40-50 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος των κομματιών του κοτόπουλου). Σερβίρετε το φαγητό με πλιγούρι και γαρνίρετε με φυλλαράκια μαϊντανού.
Φωτογραφία: Κων/νος Καφίρης - Food Styling: Aντωνία Κατή