Διαδικασία
Βάζετε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο, ένα σκόρδο και τα μπουτάκια και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Ρίχνετε το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι, τα δαφνόφυλλα, το τζίντζερ, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
Προσθέτετε νερό να σκεπάσει τα υλικά και αφήνετε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί για 45 λεπτά.
Ρίχνετε στη συνέχεια τα λαχανικά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά ακόμα.