OliveMagazine

Κουλουρίτσες με τυρί κρέμα, κόκκινη πιπεριά και φιλέτο κοτόπουλο

Κουλουρίτσες με τυρί κρέμα, κόκκινη πιπεριά και φιλέτο κοτόπουλο

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ άνηθο
  • 300γρ. φιλέτο κοτόπουλου
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κουτ. σούπας φύλλα λουίζας, ψιλοκομμένα
  • 4 κουτ. της σούπας κόκκινη ωμή πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν. Τα κόβετε σε μικρούς κύβους και τα διατηρείτε ζεστά.

Σε ένα μπολ ρίχνετε το τυρί κρέμα και τον άνηθο. Τα δουλεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κρατάτε το μίγμα στην άκρη.

Βρέχετε ελαφρά τους ντάκους σας με νερό και τους αλείφετε με το μίγμα του τυριού. Τοποθετείτε από πάνω την ψιλοκομμένη πιπεριά και τους κύβους από το ψητό κοτόπουλο.

Πασπαλίζετε με την ψιλοκομμένη λουίζα και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Φωτογραφίες: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο