OliveMagazine

Bake cookies με παγωτό

Bake cookies με παγωτό

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:4:30'
Χρόνος αναμονής:240
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Στο τέλος, προσθέτουμε στη ζύμη την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνουμε καλά.

Κατόπιν, προθερμαίνουμε τον φούρνο. Ετοιμάζουμε το 1•2•Bake! Μίγμα για Soft Cookies , σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Με ένα σκουπ παγωτού (ή με ένα κουτάλι της σούπας ή με το χέρι μας) φτιάχνουμε μικρές μπάλες ζύμης και τις τοποθετούμε στη λαδόκολλα με αποστάσεις μεταξύ τους, καθώς θα απλώσουν πολύ.

Ψήνουμε στον φούρνο στους 160 °C για 12 λεπτά. Βγάζουμε τα κούκις από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Αφήνουμε το παγωτό να ξεπαγώσει λίγο, παίρνουμε μπάλες με σκουπ και τις βάζουμε πάνω στα μισά cookies. Καλύπτουμε με δεύτερο cookie και φτιάχνουμε «σάντουιτς». Πιέζουμε να πλατύνουν λίγο τα σάντουιτς, τα τυλίγουμε σε κομμάτια αλουμινόχαρτου και τα διατηρούμε στην κατάψυξη για να τα σερβίρουμε όποτε θέλουμε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο