Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Μέσα σε μια λεκανίτσα ανακατεύετε όλα τα κρέατα μαζί και τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετείτε τα κρέατα κι όλα τα υπόλοιπα υλικά σε πήλινο σκεύος (στάμνα) με καπάκι ή εμαγιέ γάστρα. Τα ανακατεύετε καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι νερό και σκεπάζετε το σκεύος με το καπάκι. Ψήνετε στο φούρνο για 2 ώρες και 30 λεπτά.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb