OliveMagazine

Κρέπες με σπανάκι, ανθότυρο και ντοματίνια

Κρέπες με σπανάκι, ανθότυρο και ντοματίνια

Μερίδες:Για περίπου 20 κρέπες
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:40'
Έτοιμο σε:60'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 κουτί Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 αβγά
  • 9 1/2 φλιτζάνια γάλα
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
  • 150γρ. ανθότυρο
  • 100γρ. μανούρι
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 200γρ. τοματίνια
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κουτί Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/4 φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
  • 15γρ. φρέσκο βασιλικό
  • 100γρ. κασέρι τριμμένο
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Κόβετε στη μέση τα τοματίνια, τα βάζετε σε ταψί τα ντοματίνια με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ζάχαρη και ψήνετε στο φούρνο στους 180°C βαθμούς για 2-3 λεπτά. Ανακατεύετε το σπανάκι, τα άσπρα τυριά και τα τοματίνια και μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες.

Τυλίγετε τις κρέπες σε ρολό και τις τοποθετείτε σε βουτυρωμένο πυρέξ 24x32 εκατοστά.

Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Προσθέτετε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και την απλώνετε πάνω από τις κρέπες. Πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και τον βασιλικό και ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 20 περίπου λεπτά.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr