Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε τον ζωμό και σιγοβράζετε για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Το βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε ένα μπολ και, μόλις κρυώσει αρκετά, το ξεψαχνίζετε μαζί με το αρνί. Κρατάτε το ζουμί που έβρασε.
Σε μια καθαρή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο, το σκόρδο και όλο το κρέας για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε το ρύζι, τον πελτέ, τη μαντζουράνα και τη ρίγανη, το ζουμί από το μοσχάρι και αλατοπιπερώνετε.
Τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά και, μόλις κρυώσει η γέμιση, προσθέτετε τον μαϊντανό και το κεφαλοτύρι.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα και λαδώνετε καλά ένα μέτριο ταψί. Σε καθαρή επιφάνεια εργασίας ανοίγετε με έναν πλάστη το πρώτο φύλλο σφολιάτας και καλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά του ταψιού. Απλώνετε μέσα τη γέμιση και ισιώνετε την επιφάνεια με μια σπάτουλα.
Από πάνω καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και τσιμπάτε με τα δάχτυλά μας τις άκρες ώστε να σφραγίσετε την πίτα. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζετε τη σφολιάτα ώστε να εξατμίζονται τα υγρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Ψήνετε την πίτα στη χαμηλή θέση του φούρνου για περίπου 50 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
Φωτογραφία - Food Styling: Ευά Μονοχάρη - Funky Cook
Tips
Αν δεν χρησιμοποιήσετε περισσεύματα ψητού αρνιού, βράζετε το αρνί μαζί με το μοσχάρι.
Προσθέστε αν θέλετε στο σοτάρισμα 100ml κρασί Ρομπόλα Κεφαλονιάς.