Διαδικασία
Ανακατεύετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί.
Αφήνετε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου, σκεπασμένο με μία πετσέτα ή με μεμβράνη.
Ανοίγετε σε μπαστουνάκια τα κριτσίνια και τα πιέζετε λίγο με το χέρι για να γίνουν επίπεδα.
Τοποθετείτε επάνω τους το ζαμπόν (διαγώνια) και "τυλίγετε" τη ζύμη γύρω από το ζαμπόν.
Τα απλώνετε σε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα αλείφετε με το ασπράδι που έχετε χτυπήσει.
Ψήνετε στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
Tips
Αντί για ζαμπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γαλοπούλα.