OliveMagazine

Κρύα σούπα από αβοκάντο, γιαούρτι και flakes καρύδας

Κρύα σούπα από αβοκάντο, γιαούρτι και flakes καρύδας

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:40'
Χρόνος αναμονής:30
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500 γρ. πούλπα από ώριμα χανιώτικα αβοκάντο
  • 1 λίτρο νερό καρύδας
  • 200 γρ. πρόβειο γιαούρτι
  • 1-2 κόκκινες φρέσκιες πιπεριές τσίλι χωρίς σπόρους
  • 200 γρ. flakes καρύδας
  • ανθός αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τις φλούδες καρύδας, το αλάτι και το πιπέρι, μέχρι να αποκτήσουν μια φίνα υφή. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά καλύπτοντας με μεμβράνη.

Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος, γαρνίρουμε με την φρέσκια καρύδα και αλατοπιπερώνουμε.

Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος

Tips

Μπορούμε να γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο