OliveMagazine

Λαβράκι σεβίτσε με αβοκάντο, αγγούρι, λάιμ και πιπεριές

Λαβράκι σεβίτσε με αβοκάντο, αγγούρι, λάιμ και πιπεριές

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:25'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:25'
Χρόνος αναμονής:30 λεπτά
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς δέρμα (κομμένο σε μικρούς κύβους)
  • 25γρ. πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 25γρ. πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
  • 25γρ. πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 25γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 50γρ. αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 100γρ. αβοκάντο σε λεπτές φέτες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας κόλιανδρο φρέσκο
  • 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια μαϊντανού
  • 1 κούπα χυμό λάιμ
  • αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε τα κυβάκια του ψαριού και τα περιχύνετε με το χυμό του λάιμ. Αφήνετε το ψάρι σκεπασμένο να μαριναριστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Βγάζετε το λαβράκι από το σκεύος της μαρινάδας και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αβοκάντο. Σερβίρετε το ψάρι σε πιατέλα συνοδεύοντας με τις φετούλες του αβοκάντο.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey

Tips

Αν δεν θέλετε να σερβίρετε το ψάρι αμέσως, μπορείτε να το διατηρήσετε μέσα σε ελαιόλαδο.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο