OliveMagazine

Λαζανάκι με καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, πιπεριές και ντοματίνια

Λαζανάκι με καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, πιπεριές και ντοματίνια

Μερίδες:5-6
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. Λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ
  • 350γρ. καπνιστή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκαλο, σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκόρδο σε φέτες
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη, σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη, σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά κίτρινη, σε λωρίδες
  • 10 ντοματίνια, κόκκινα και κίτρινα, κομμένα σε τέταρτα
  • 1 φλιτζάνι Τοματάκια Ολόκληρα Αποφλοιωμένα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ψιλοκομμένα
  • ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
  • ½ κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για τα ζυμαρικά
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το σκόρδο, την καπνιστή μπριζόλα και τα ψιλοκομμένα Τοματάκια, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε για 10 λεπτά. Ρίχνετε τα τοματίνια, την κανέλα και το μπαχάρι, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε για λίγο ακόμα.

Βράζετε το Λαζανάκι al dente. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε σε μια άλλη κατσαρόλα και τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε, ρίχνετε τη σάλτσα με τα ντοματίνια, ρίχνετε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρετε πασπαλίζοντας με τυρί της επιλογής σας.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr