OliveMagazine

Λαζανάκι με σολομό

Λαζανάκι με σολομό

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. Λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ
  • 300γρ. καπνιστό σολομό Νορβηγίας
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τα ζυμαρικά al dente.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αλατίζετε προσεκτικά. Ανακατεύετε και ρίχνετε και τα ζυμαρικά.

Προσθέτετε και τις φέτες του σολομού. Ανακατεύετε προσεκτικά για να μην διαλυθούν.

Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Tips

Προαιρετικά, μπορείτε να κρατήσετε μια φέτα σολομό, να την κόψετε σε λωρίδες και να τις τυλίξετε στο τέλος σαν «τριανταφυλλάκια» για να διακοσμήσετε τα πιάτα σας.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr