Διαδικασία
Περιχύνετε με το χυμό λεμονιού τις φέτες του μήλου για να μη μαυρίσουν και τρίβετε τα λάχανα με αλάτι και λίγο χυμό λεμονιού για να μαραθούν.
Ανακατεύετε σε σαλατιέρα το άσπρο και το κόκκινο λάχανο, με τα ξινόμηλα και τις σταφίδες.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνετε τη σαλάτα. Τη βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πριν σερβίρετε, ανακατεύετε στη σαλάτα και τις σταφίδες, τους κολοκυθόσπορους και τα καρύδια.
Φωτογραφία: Κων/νος Καφίρης - Food styling: Aντωνία Κατή