OliveMagazine

Λευκή μους με κόκκινα φρούτα

Λευκή μους με κόκκινα φρούτα

Μερίδες:7-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. Kουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, σπασμένη σε κομματάκια
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • Κόκκινα φρούτα του δάσους
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε τα κομματάκια της Kουβερτούρας Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση.

Μόλις η κρέμα βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιχύνετε με αυτή την κουβερτούρα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά.

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε με το μίγμα της σοκολάτας, να ομογενοποιηθούν. Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει η μους.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο