Διαδικασία
Βάζετε τα κομματάκια της Kουβερτούρας Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση.
Μόλις η κρέμα βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιχύνετε με αυτή την κουβερτούρα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά.
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε με το μίγμα της σοκολάτας, να ομογενοποιηθούν. Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει η μους.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.