OliveMagazine

Λουκάνικα αλά Μπαρμπαρόσα

Λουκάνικα αλά Μπαρμπαρόσα

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 λουκάνικα μερακλίδικα καυτερά Μουτεβελής, κομμένα σε κύβους
  • 3 κουτ. σούπας ρούμι λευκό
  • 1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σοτάρετε τα λουκάνικα σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Τα αφαιρείτε από το τηγάνι.

Προσθέτετε το κρεμμύδι και τα καρότα. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και βάζετε και τα σκόρδα να σοταριστούν για 1 λεπτό.

Ξαναρίχνετε τα λουκάνικα, σβήνετε με το ρούμι και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Στο μεταξύ ζεσταίνετε τα κόκκινα φασόλια σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με τα φασόλια.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο