Διαδικασία
Σε ένα μπολ αφρατεύετε με ένα αβγοδάρτη το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε και το γιαούρτι και αναμειγνύετε απαλά.
Παίρνετε τέσσερα ποτήρια σωλήνες και στήνετε τα γλυκάκια σας: Βάζετε εναλλάξ στα ποτήρια από μικρή ποσότητα κάθε φορά από μαρέγκες, κρέμα τυριού, λουκούμια, ρόδια, μαρέγκες, κρέμα, λουκούμια, ρόδια. Τέλος, περιχύνετε με το πετιμέζι ροδιού και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή