Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Σε ένα ταψί φούρνου βάζετε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τον άνηθο. Ανακατεύετε με τα χέρια, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε τις ντομάτες και την κρέμα
σκόρδου. Ανακατεύετε ξανά τα υλικά απαλά με τα χέρια ή με μια σπάτουλα και τα στρώνετε ομοιόμορφα μέσα στο ταψί. Σκορπίζετε από πάνω τις σταφίδες.
Πασπαλίζετε τις φέτες του ψαριού με αλάτι και πιπέρι, τις στρώνετε πάνω στο μίγμα των λαχανικών και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τον ζωμό ψαριού ή με το νερό.
Ψήνετε στο φούρνο για 40 λεπτά μέχρι να ψηθεί το ψάρι και τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή χλιαρό.
Φωτογραφία: Studiom.com - Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση