OliveMagazine

Μακαρονάδα με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυριά

Μακαρονάδα με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυριά

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνι χοντρό
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
  • 150γρ. Arla Σκληρό Τυρί Δανίας, τριμμένo
  • 100γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • αλάτι, πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζετε τα μακαρόνια al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό, χωρίς να τα στραγγίξετε.

Όσο βράζουν τα μακαρόνια, ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάψει πολύ. Βάζετε στο τηγάνι το βούτυρο και τα κρεμμύδια, αλατίζετε και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα καφετί χρώμα.

Ρίχνετε στο τηγάνι με τρυπητή κουτάλα τα βρασμένα μακαρόνια, μαζί με λίγο από το νερό τους, το τριμμένο τυρί, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Πασπαλίζετε με πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr