OliveMagazine

Μακαρονάδα με το ψητό κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη

Μακαρονάδα με το ψητό κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • ½ κοτόπουλο ψητό
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 200γρ. μοτσαρέλα τριμμένη για πίτσα
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ¾ του πακέτου πέννες
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Στο μεταξύ ξεκοκαλίζετε το ψητό κοτόπουλο, κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε φέτες.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, αλατίζετε και σοτάρετε. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε.

Μόλις είναι έτοιμες οι πέννες τις βάζετε και αυτές στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τις πιπεριές, προσθέτετε τη μοτσαρέλα και το μαϊντανό, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr