Διαδικασία
Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Πιπερώνετε και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να δημιουργηθεί μια πηχτή κρέμα.
Απλώνετε μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα έχοντας κάποια άκρη μπροστά σας και βάζετε ένα κουταλάκι γέμιση περίπου ½ εκ. πάνω από το κέντρο της φέτας. Σηκώνετε την κάτω μύτη της καπνιστής γαλοπούλας και καλύπτετε τη γέμιση. Διπλώνετε τις δύο πλαϊνές μύτες και τις φέρνετε κι αυτές στο κέντρο. Καρφώνετε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετείτε το «μαντηλάκι» όρθιο σε ένα δίσκο. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να τελειώσουν.
Βάζετε τα «μαντηλάκια» στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει η κρέμα. Σερβίρετε σε πιατέλα ραντίζοντας με λίγη κρέμα βαλσαμικού.
Φωτογραφία - Food styling: Αντωνία Κατή