OliveMagazine

Μαρινάδα εσπεριδοειδών για λευκά κρέατα

Μαρινάδα εσπεριδοειδών για λευκά κρέατα

Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 50ml χυμό πορτοκάλι
  • 5ml λεμόνι
  • 40ml σησαμέλαιο
  • 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμόνι
  • 1/3 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • ½ κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο πράσινο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε στο μπλέντερ τους χυμούς του λεμονιού και του πορτοκαλιού μαζί με το σησαμέλαιο. Στο τέλος ρίχνετε το δενδρολίβανο, το πιπέρι, τον μαϊντανό και το ξύσμα από λεμόνι. Σε ένα μπολ βάζετε τις μερίδες του κρέατος της επιλογής σας και τα περιχύνετε με τη μαρινάδα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr