OliveMagazine

Μαρινάδα με γιαούρτι για κοτόπουλο, θαλασσινά και κουνέλι

Μαρινάδα με γιαούρτι για κοτόπουλο, θαλασσινά και κουνέλι

Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 300γρ. γιαούρτι πλήρες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • φυλλαράκια από 1 κλαράκι δυόσμο ψιλοκομμένα
  • ½ κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ανακατεύετε το γιαούρτι με το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το ψιλοκομμένο δυόσμο και τέλος τη πάπρικα. Βυθίζετε τα κομμάτια του κρέατος της επιλογής σας στο μίγμα και τα αφήνετε να μαριναριστούν. Τα σκουπίζετε πριν τα βάλετε να ψηθούν.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο