OliveMagazine

Μαρινάδα μπίρας για χοιρινό

Μαρινάδα μπίρας για χοιρινό

Μερίδες:Για 2 κιλά κρέας
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:5'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 νεροπότηρο μπίρα
  • 3 κουτ. σούπας καυτερή μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας χοντροαλεσμένο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μπίρα κι αφού πέσει ο αφρός της ανακατεύετε μέσα τη μουστάρδα, το μέλι και μπόλικο χοντροαλεσμένο πιπέρι.

Βάζετε το χοιρινό σας σε μπολ, το περιχύνετε με το μίγμα και το αφήνετε να μαριναριστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον για 6 ώρες πριν το μαγείρεμα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο