Διαδικασία
Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνετε το λάχανο, το καρότο, τα φύλλα του μαρουλιού ψιλοκομμένα, την κόκκινη λόλα και το iceberg, πάντα ψιλοκομμένα. Ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε από πάνω τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύετε ακόμα μια φορά και βάζετε το μίγμα σε σαλατιέρα.
Ρίχνετε τις φετούλες του αγγουριού, τα ντοματίνια, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι και το φρέσκο, την πιπεριά Φλωρίνης, το φινόκιο και τα ραπανάκια.
Ετοιμάζετε το dressing: Χτυπάτε στο μπλέντερ το λεμόνι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το αλάτι και το ξίδι. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές προσθέτετε και το ελαιόλαδο. Περιχύνετε τη σαλάτα με το dressing και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Tina Webb
Tips
Αν θέλετε, προσθέτετε στη σαλάτα και φρέσκο σπανάκι πλυμένο ή λίγη ρόκα.