OliveMagazine

Μικρά σουβλάκια με μποκοντσίνι και λαχανικά

Μικρά σουβλάκια με μποκοντσίνι και λαχανικά

Μερίδες:για 20 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 40 μποκοντσίνι* συντηρημένα σε νερό
  • 20 ντοματίνια
  • 2 μεγάλες πιπεριές κίτρινες, σε κομμάτια
  • 2 μεγάλες πιπεριές πράσινες, σε κομμάτια
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο με τα φύλλα βασιλικού και την παρμεζάνα, κάνοντας ένα πέστο.

Παίρνετε μικρά ξύλινα σουβλάκια, μήκους περίπου 7-8εκ. και περνάτε διαδοχικά 1 κομμάτι πράσινης πιπεριάς, 1 μποκοντσίνι, 1 κομμάτι κίτρινης πιπεριάς, 1 ντοματίνι και τέλος 1 μποκοντσίνι ακόμα.

Τα τοποθετείτε σε πιατέλα, τα αλείφετε με το πέστο που ετοιμάσατε και σερβίρετε.

Φωτογραφία - Food styling: Αντωνία Κατή

Tips

Τα μποκοντσίνι είναι μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr