OliveMagazine

Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 250γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, θρυμματισμένο
  • 300γρ. φυτική κρέμα
  • 4 κουτ. σούπας ταχίνι
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει.

Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, ½ κουτ. γλυκού από την κανέλα και τον πολτοποιείτε.

Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε το γλυκάκι στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε .

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο