OliveMagazine

Μπανάνα σπλιτ

Μπανάνα σπλιτ

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 ώριμες μπανάνες, με τη φλούδα
  • 50 γρ. κομματάκια μαύρης σοκολάτας
  • 25 γρ. μίνι marshmallows
  • Για το σερβίρισμα

  • σαντιγί ή παγωτό
  • 4 μπισκότα τύπου πτι μπερ, θρυμματισμένα
  • λίγα ψιλοκομμένα καρύδια
  • 8 κερασάκια μαρασκίνο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβουμε τις μπανάνες με τη φλούδα κατά μήκος στη μέση και τις ανοίγουμε σε σχήμα πεταλούδας. Δηλαδή δεν κόβουμε τις μπανάνες μας τελείως μεχρι κάτω. Τις βάζουμε μέσα σε αλουμινόχαρτο, ρίχνουμε στη μέση τα μικρά κομματάκια σοκολάτας και marshmallows, τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 200°C στον αέρα για 15΄-20΄.

Τις σερβίρουμε με παγωτό ή σαντιγί, τα θρυμματισμένα μπισκότα, καρύδια ψιλοκομμένα και κερασάκια μαρασκίνο.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο