Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το μέλι, το σπορέλαιο, τα αβγά, το γάλα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύετε με το φτερό μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Προσθέτετε το αλεύρι και τη σόδα συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά στο μίγμα. Τέλος ρίχνετε τις μπανάνες με τη σοκολάτα και ανακατεύετε ξανά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα για κέικ και αδειάζετε εκεί το μίγμα που ετοιμάσατε. Το ψήνετε στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, βγάζετε το μπανανόψωμο από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει, το ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή