OliveMagazine

Μπισκότα βρώμης με στέβια

Μπισκότα βρώμης με στέβια

Μερίδες:30 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:25'
Έτοιμο σε:40'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 150γρ. βούτυρο 82%
  • 70γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 10γρ. στέβια
  • 1 αβγό (50γρ.)
  • 90γρ. αλεύρι μαλακό
  • 90γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • κανέλα σκόνη στη μύτη του κουταλιού
  • 70γρ. cranberries ή goji berries αποξηραμένα
  • 20γρ. νιφάδες βρώμης
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Χωρίζετε την ποσότητα του αλευριού περίπου στη μέση.

Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη μισή ποσότητα αλευριού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Προσθέτετε και το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί μία εύπλαστη ζύμη.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας σας και τα τοποθετείτε σε ταψί, που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα όμορφο, ξανθό χρώμα.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr