Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος βάζετε το χαλούμι, τη ντομάτα, τις λιαστές ντομάτες, την πιπεριά, τις ελιές και την κάππαρη.
Ραντίζετε με ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με θυμάρι ή ρίγανη και με το μπούκοβο. Κλείνετε το χαρτί σε πακέτο και το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι.
Ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά. Σερβίρετε το μπουγιουρντί σας με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμάκι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος – Food styling: Olivia Webb & Ματίνα Πετρουτσα