OliveMagazine

Μπουκίτσες σφολιάτας γεμιστές με τυρί και λουκάνικο κοκτέιλ

Μπουκίτσες σφολιάτας γεμιστές με τυρί και λουκάνικο κοκτέιλ

Μερίδες:για 10-15 κομμάτια
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο ζύμη σφολιάτα
  • 2 πακέτα Arla Havarti σε φέτες
  • 1 συσκευασία λουκανικάκια κοκτέιλ
  • 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Απλώνετε σε μια επίπεδη επιφάνεια όπως ο πάγκος της κουζίνας το ένα φύλλο σφολιάτας, κρύο από το ψυγείο.

Αλείφετε όλη την επιφάνεια του με τη μισή ποσότητα μουστάρδας και απλώνετε πάνω τις μισές φέτες τυριού.

Κόβετε τετράγωνα στο μέγεθος της φέτας του τυριού και στο καθένα τυλίγετε 2 λουκανικάκια. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.

Μεταφέρετε τις μπουκίτσες σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 180οC για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει η σφολιάτα.

Τρώτε τις μπουκίτσες καυτές, μόλις βγουν από το φούρνο.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο