Διαδικασία
Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το ¼ από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, για 3-4 λεπτά.
Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το σκόρδο, τον ντοματοχυμό, τα ξερά μυρωδικά και 100ml νερό. Μόλις πάρει μια βράση αποσύρετε από τη φωτιά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ºC. Σε ταψί ανακατεύετε όλα τα λαχανικά, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το μαϊντανό, επάνω στρώνετε τα κρεμμύδια και τέλος περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ψήνετε στο φούρνο για μια ώρα μέχρι να μελώσουν τα λαχανικά. Αν θέλετε, στο σερβίρισμα πασπαλίζετε με φρέσκα μυρωδικά.