Διαδικασία
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Βάζετε τις μπριζόλες γυρίζοντάς τις να αλειφτούν καλά. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και αφήνετε τις μπριζόλες να μαριναριστούν για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Ψήνετε τις μπριζόλες στη σχάρα για 20-25 λεπτά, γυρίζοντάς τις στα μισά του χρόνου για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Ενώνετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα BBQ σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε τη σάλτσα μαζί με τις ψημένες μπριζόλες.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina & Olivia Webb