Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το ψήνετε στο φούρνο στους 180οC στον αέρα για μισή ώρα περίπου.
Τηγανίζετε και αλατίζετε τις πατάτες.
Περνάτε τις πίτες από αντικολλητικό τηγάνι, ένα λεπτό την κάθε πλευρά.
Κόβετε τις πίτες σε ένα τετράγωνο κομμάτι και στη συνέχεια σε δύο ορθογώνια (τα κομμάτια που περισσεύουν τα κρατάτε για το ντιπ).
Ψιλοκόβετε την ντομάτα και το κρεμμύδι και τα ανακατεύετε σε ένα μπολ μαζί με λίγο λάδι και αλάτι.
Αρωματίζετε το γαλοτύρι με ψιλοκομμένο βασιλικό.
Στήνετε το πιάτο: Ξεψαχνίζετε το κρέας με μαχαίρι και πιρούνι και το ψιλοκόβετε ώστε να δείχνει σαν γύρος. Στα κομμένα ορθογώνια ζυμαράκια αλείφετε μια στρώση γαλοτύρι. Από πάνω βάζετε μια κουταλιά ντομάτα με κρεμμύδι και από πάνω τον χοιρινό γύρο. Δίπλα βάζετε το γαλοτύρι, τις πατάτες και τα ζυμαράκια που έχουν απομείνει. Πασπαλίζετε τις μπρουσκέτες με καπνιστή πάπρικα.