OliveMagazine

Η συνταγή για αυθεντικό γουακομόλε

Η συνταγή για αυθεντικό γουακομόλε

Μερίδες:3-4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 συσκευασία νάτσος
  • 2 ώριμα μεγάλα αβοκάντο
  • 1 λάιμ, τον χυμό
  • 1 ντομάτα, αποφλοιωμένη, σε κυβάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα ανθό αλατιού
  • 1/2 πρέζα μαύρο πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο, στύβουμε τον χυμό λάιμ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με τα νάτσος.

Φωτογραφία: STUDIO M, Styling: Έλενα Jeffrey, Food Styling: Μ. Γεωργιάδης

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο