OliveMagazine

Ντιπάκι με σαρδέλες του κουτιού

Ντιπάκι με σαρδέλες του κουτιού

Μερίδες:5-6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 κονσέρβες σαρδελάκια σε λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 4-5 κλαδάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε στον πολυκόφτη τις σαρδέλες, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι. Χτυπάτε πολύ καλά, να ομογενοποιηθούν.

Μεταφέρετε την αλοιφή σε μπολ και σερβίρετε απλώνοντας πάνω σε ψωμάκια ή παξιμαδάκια.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr