Διαδικασία
Κόβετε τα βερίκοκα σε πολύ μικρούς κύβους και τα ρίχνετε σε μπολ.
Σε ένα δεύτερο μπολ βάζετε το κατσικίσιο τυρί, την κρέμα γάλακτος, τον δυόσμο, τον κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χτυπάτε καλά με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Προσθέτετε τα βερίκοκα και ανακατεύετε.
Με ένα κουτάλι μοιράζετε την κρέμα τυριού πάνω στα κράκερ και την απλώνετε με ένα μαχαίρι. Στολίζετε με λίγα φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Tina Webb