Διαδικασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά µαζί σε ένα µπολ και προσθέτετε όσο αλεύρι χρειάζεται µέχρι να έχετε ένα µίγµα σαν πηχτό χυλό. Αφήνετε το µίγµα στο ψυγείο περίπου για 1 ώρα ώστε, αν στο µεταξύ βγάλει υγρά, να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόµα.
Ζεσταίνετε στο τηγάνι µπόλικο λάδι και ρίχνετε το µίγµα κουταλιά κουταλιά. Τηγανίζετε τους ντοµατοκεφτέδες σε µέτρια προς δυνατή φωτιά µέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τους βγάζετε µε τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Γαρνίρετε µε καππαρόφυλλα και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Κων/νος Καφίρης - Food Styling: Αντωνία Κατή