OliveMagazine

Ομελέτα με μανιτάρια

Ομελέτα με μανιτάρια

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:25'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 αβγά
  • 150γρ. μανιτάρια λευκά
  • 100γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 100γρ. κασέρι
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες. Σε ένα τηγάνι λιώνετε το μισό βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αλατοπιπερώνετε και κρατάτε στην άκρη.

Σε ένα δεύτερο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπάτε καλά τα αβγά, αλατοπιπερώνετε και τα ρίχνετε στο τηγάνι.

Τοποθετείτε πάνω στα αβγά τα σοταρισμένα μανιτάρια και φετούλες κασέρι. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας αναδιπλώνετε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο και την πιέζετε να ενωθούν τα άκρα της.

Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr