Διαδικασία
Μαϊντανοσαλάτα με χταπόδι: Βάζουμε στο μπλέντερ τον μαϊντανό, το κρεμμύδι, την κάππαρη και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να πάρουμε έναν ομοιόμορφο πολτό. Απλώνουμε σε μπαγκέτα και από πάνω ροδέλες χταποδιού. (Συνταγή της Νικολέτας Φωσκόλου)
Πικάντικη σάλτσα με
γαρίδες: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να αναμειχθούν τα αρώματα. Απλώνουμε τη σάλτσα στις μπαγκέτες και από πάνω μια βραστή γαρίδα. Σερβίρουμε αμέσως.
Λούζα Τήνου με κυδωνόπαστο: Απλώνουμε στην μπαγκέτα τη λούζα, το κυδωνόπαστο, τα
καρύδια και σερβίρουμε.
Γαύρος με ντομάτα: Στις φέτες της μπαγκέτας απλώνουμε από 2 φέτες ντομάτας και 2 φιλέτα
γαύρου.