Διαδικασία
Σε άφθονο, αλατισμένο νερό, βράζετε τα μακαρόνια, χωρίς να τα στραγγίξετε.
Παράλληλα, σε γουοκ ή σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά, το κρεμμύδι, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτετε το μπέικον και σοτάρετε για λίγο ακόμη
Ρίχνετε το σκόρδο, ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε το μπούκοβο και τη ντομάτα, αλατίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε τη σάλτσα για 15 λεπτά.
Με την τρυπητή κουτάλα, ρίχνετε τα μακαρόνια στη σάλτσα μαζί με το μισό τυρί και τον μαϊντανό.
Σε δυνατή φωτιά, με γρήγορες κινήσεις ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθούν εντελώς τα υγρά.
Σερβίρετε με επιπλέον τριμμένο τυρί.