Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το αλάτι. Προσθέτετε το βούτυρο και τρίβετε το μίγμα με τα δάκτυλα, μέχρι να ποτιστεί η Φαρίνα με το βούτυρο. Προσθέτετε το γιαούρτι και ζυμώνετε το μίγμα μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα, πριν τη χρήση.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια να μαλακώσουν. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τη μυζήθρα και προσθέτετε το δυόσμο, τον άνηθο, ανάλογο αλατοπίπερο και τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύετε καλά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Λαδώνετε ένα μέτριο ταψί διαμέτρου 30εκ. και ανοίγετε το φύλλο ως εξής: χωρίζετε τη ζύμη σε 2 μέρη και τα πλάθετε σε μπάλες. Παίρνετε μία-μία τις μπάλες και πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, τις ανοίγετε με τη βοήθεια ενός πλάστη σε φύλλα πάχους ¼εκ.
Απλώνετε το πρώτο φύλλο ζύμης αφήνοντας εξέχει από το ταψί σας. Απλώνετε πάνω του ομοιόμορφα το μίγμα του τυριού και φέρνετε τα φύλλα που εξέχουν από το ταψί πάνω από τη γέμιση. Ανοίγετε και το δεύτερο κομμάτι της ζύμης σε φύλλο και σκεπάζετε με αυτό την πίτα. Το λαδώνετε καλά, χαράζετε την πίτα σε κομμάτια και ψήνετε στον φούρνο για 50 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει.