Διαδικασία
Μαρινάρετε το μοσχαράκι στη μπίρα από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα το βγάζετε από το μπολ, κρατάτε τη μπίρα στην άκρη, αλατοπιπερώνετε το κρέας και το πασπαλίζετε με το αλεύρι.
Ζεσταίνεται το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας για λίγα λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα πράσα, τα καρότα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και μαγειρεύετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν ελαφρώς. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό.
Βγάζετε το κρέας και τα λαχανικά σε πιατέλα και ρίχνετε στην κατσαρόλα τη μισή μπίρα. Μετά από ένα λεπτό βάζετε ξανά το κρέας και τα λαχανικά στην κατσαρόλα, προσθέτετε το ζωμό και την υπόλοιπη μπίρα και σιγοβράζετε για 45 λεπτά. Αφήνετε τη γέμιση να κρυώσει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190oC. Λαδώνετε ελαφρώς ένα βαθύ πυρέξ και αδειάζετε μέσα το μίγμα του κρέατος. Σκεπάζετε με το φύλλο σφολιάτας, γυρίζοντας προς τα μέσα όση ζύμη περισσεύει, αλείφετε με το χτυπημένο αβγό και ψήνετε στο φούρνο για 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια της πίτας.