Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε τους κύβους του
κοτόπουλου και το σκόρδο και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτετε την πιπεριά και τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο οι πιπεριές και να μαραθούν τα μανιτάρια. Ρίχνετε το σπανάκι και ανακατεύετε μέχρι να μαραθεί. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.
Στρώνετε τη λαμαρίνα του φούρνου με χαρτί ψησίματος και απλώνετε τις δύο έτοιμες ζύμες. Με τα δάχτυλα «τσιμπάτε» τις ζύμες στη μέση για να ενώσετε το χώρισμά τους. Βάζετε τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνετε για 5 λεπτά.
Ρίχνετε στο τηγάνι τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το μπούκοβο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βγάζετε τη λαμαρίνα από το φούρνο και απλώνετε το μίγμα του κοτόπουλου σε όλη την επιφάνεια της ζύμης. Σκορπάτε το κασέρι και την παρμεζάνα και επαναφέρετε τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνετε για 10 λεπτά. Βγάζετε την πίτσα από το φούρνο και την αφήνετε να σταθεί για 10 λεπτά πριν την κόψετε.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Food Styling: Olivia Webb & Ματίνα Πετρούτσα