Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι και ανοίγετε τη συσκευασία της ζύμης για πίτσα. Τη στρώνετε στο ταψί και την ισιώνετε με τα δάχτυλά σας.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το
τυρί κρέμα με το μπλε τυρί, τη γραβιέρα και την μοτσαρέλα και με αυτό το μίγμα αλείφετε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Μοιράζετε ομοιόμορφα τις ελιές και πασπαλίζετε με δεντρολίβανο.
Βάζετε την πίτσα στον φούρνο και ψήνετε 10 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180οC και συνεχίζετε για 15 λεπτά να ολοκληρωθεί το ψήσιμο και να λιώσει όμορφα το τυρί.
Ξεφουρνίζετε την πίτσα, την κόβετε σε οκτώ κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή